De Tegelierbus in Bataviastad

De Tegelier in Bataviastad voor TMS

De Tegelier legt een nieuwe vloer bij TMS Bataviastad

De Tegelier kreeg enige tijd geleden de opdracht om een nieuwe vloer te leggen bij TopMerk Schoenen in Bataviastad. Een opdracht die we natuurlijk graag aannemen, want we laten graag zien dat we topkwaliteit kunnen leveren als het gaat om het leggen van winkelvloeren. In winkelpanden worden vaak keramische vloeren gelegd, dit zijn vloeren die tegen een stootje kunnen en die bestand zijn tegen veel bezoekers die de hele dag in en uit lopen. Het winkelpand is natuurlijk het visitekaartje van de zaak, dus er was ons veel aan gelegen om de verwachtingen waar te maken en er iets moois van te maken. En dat is gelukt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lees verderGeen Reacties

Kunst aan de Vaart de Tegeliershop

Kunst aan de Vaart groot succes!

Afgelopen weekend was het dan zover. Kunst aan de Vaart. Dit jaarlijks terugkerende evenement vierde dit jaar haar 10e editie. Voor het eerst was de Tegeliershop een halte op de kunstroute. En dat hebben we geweten. Een overweldigend aantal mensen heeft onze zaak bezocht. Zij hebben gezien wat een prachtige combinatie het aanbod in onze showroom met de mooie werken van kunstenaar Sejo Slingenberg opleverde. Het geheel leek op zichzelf al een kunstwerk.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lees verderGeen Reacties

Keramisch parket de Tegeliershop Assen

Keramisch parket, een natuurlijk warme uitstraling

Er worden steeds meer innovatieve producten gemaakt op het gebied van keramisch parket. De natuurgetrouwe uitstraling in combinatie met de uitgebreide toepasbaarheid maakt dit product tot een unieke soort vloer- en wandbekleding.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van houtlook tegels, of keramisch parket. Er is veel keuze in maten, kleuren en structuren. De tegels hebben een uitstraling alsof het echt parket is, en beschikken over zeer praktische eigenschappen. Of het nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer is, de houtlook tegel geeft elke ruimte een natuurlijke en huiselijke uitstraling.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lees verderGeen Reacties

sejo slingerberg de tegeliershop

Kunst Aan De Vaart 2016

Kunst Aan De Vaart Viert 10 Jarig Jubileum !

Kunst aan de Vaart in Assen viert zijn 10 jarig jubileum ! Op zaterdag 10 en zondag 11 september bent u van harte welkom in onze winkel en showroom om een aantal werken van kunstenaar Sejo Slingenberg te bekijken in een mooi decor van natuursteen en keramische tegels. De expositie zal bestaan uit schilderwerk en driedimensionaal werk. Sejo Slingenberg zal zelf aanwezig zijn in de expositieruimte.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lees verderGeen Reacties

D-tile door de Tegelier Assen

Een DTILE project bij Hostel Stayokay in Utrecht

Dtile heeft 1 van de meest veelzijdige tegels die er zijn

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen en toepassingsmogelijkheden¬†van Dtile tegels. Niet alleen hotels, bars, restaurants en cafetaria’s, maar in elke keuken of winkelinterieur is dit product toepasbaar en zorgt voor comfortabele werkplekken die
functioneel, mooi en uitermate praktisch zijn. Daarnaast is het voor iedereen die hun creativiteit de vrije loop wil laten een genot om mee te werken. De mogelijkheden zijn schier eindeloos en regelmatig zien we dan ook toepassingen die verbazingwekkend indrukwekkend zijn.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lees verderGeen Reacties

Kapsalon Marian

In opdracht van K3H uit Vriezenveen hebben wij de tegelvloer van de kapsalon Marian aan de Kerkstraat in Haren mogen vernieuwen. Hierbij gaat het om een nieuwe keramische tegelvloer van 75×75 cm over bestaand tegelwerk heen. Wij wensen Marian veel plezier in haar “nieuwe” kapsalon.

  

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lees verderGeen Reacties

DTILE tegels plaatsen

We hebben vandaag een mooi project opgeleverd in opdracht van DeliXL bij de firma Vredeveld verkoopwagens te Westerbork. 

De trailer van DeliXL word gebruikt als keuken voor de producten die DeliXL levert. 

En wij mochten de keukenwerktafel geheel voorzien van de door DTILE ontworpen 3D tegels 

  

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lees verderGeen Reacties

Renovatie volkshuisvesting Arnhem

In opdracht van Stichting Volkshuisvesting Arnhem zijn wij de afgelopen week gestart met het renoveren van 48 portieken. Bij deze renovatie worden de trappen en bordessen voorzien van een nieuwe natuurstenen vloer en traptreden. Leest u vooral verder om te zien wat de Tegelier ervan gemaakt heeft. Volgens ons een grote verbetering ten opzichte van de oude situatie. Is uw portiek ook toe aan renovatie of bent u zat van uw eigen oude stoep. Neem contact op met de Tegelier en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lees verderGeen Reacties

Zet de vakman aan het werk

Tegels zijn een half product. Worden ze verkeerd verwerkt, dan ziet het er niet uit. En u kunt voor onprettige verrassingen komen te staan. Pas onder de handen van de vakman ontstaan uw hal, badkamer, woonkamer en/of slaapkamer. Gespecialiseerde tegelzetters zijn ook meesters in het verwerken van natuursteen. De beste tegelzetters zijn als het ware kunstenaars en ze weten ook precies hoe uw natte ruimte of terras tot in de lengte van dagen waterdicht kan worden gemaakt.
Een kwestie van de juiste lijmsystemen en van de juiste techniek. De vakman geeft 10 tot 20 jaar garantie, omdat het kan.
Ook in zwaar belaste ruimtes als een bedrijfskeuken, fabriekshal, supermarkt of operatiekamer. En, met zijn advies weet u ook zeker dat u voor uw ruimte de juiste tegel hebt: slijtvast, niet te glad, en toch ook ongevoelig voor het hechten van vuil.
Plus, hij geeft u advies over het onderhoud. Zodat u echt jaren plezier beleeft aan uw tegelwerk!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lees verderGeen Reacties

Nieuwe website!

Vanaf vandaag is onze nieuwe website online! Wij willen met deze website laten zien wat voor expertise wij in huis hebben.
Wij verheugen ons erop om kennis met u te maken en wellicht kunnen wij wat voor u betekenen.

Nieuwe website De Tegelier BV

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lees verderGeen Reacties

De Tegelier Nederland B.V.

Specialist in natuursteen

info@detegelier.nl

Telefoon: +31 (0)6 28 33 16 45