Diensten

Natuursteen vloeren

Natuursteen vloeren

Natuursteen vloertegels vindt u in alle soorten, maten en bewerkingen bij De Tegelier BV. Altijd van topkwaliteit en A-merken voor een scherpe prijs! De unieke kleur, structuur en tekeningen zorgen voor levendige, natuurlijke en bruisende tegels. U vindt bij ons een uitgebalanceerd assortiment unieke tegels van natuursteen voor een stijlvol interieur, van klassiek tot modern en eigentijds.

Meer informatie


Keramische badkamers & toiletten

Keramische badkamers & toiletten

Wilt u graag een elegante en hygiënische uitstraling in het toilet of de badkamer creëren? Maak dan gebruik van keramische vloer- en wandtegels. Om uw badkamer mooi af te werken is het aan te raden om badkamertegels te plaatsen. Badkamertegels zorgen ervoor dat vocht minder kans maakt op uw wanden, zeker wanneer u ervoor zorgt dat u de tegels en het voegwerk hebt geïmpregneerd.

Meer informatie


Natuursteen terrassen

Natuursteen terrassen

Bij De Tegelier BV vindt u een ruim assortiment van verschillende soorten natuursteen voor terras, oprit of tuinpad. Van graniet, blauwe steen, travertin en leisteen tot marmer, kasseien en basalt: bij ons vindt u het allemaal.

Meer informatie


Natuursteen gevelbekleding

Natuursteen gevelbekleding

Voor een mooie en chique uitstraling kunt u uw gevel bekleden met natuursteen. De gevel moet nauwkeurig ingemeten worden en het gewenste natuursteen wordt daarna op maat gemaakt en afgewerkt. Het op maat gemaakte natuursteen wordt dan geplaatst op de gevel, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. De gevel wordt opgeleverd inclusief garantie.

Meer informatie


Natuursteen toiletten

Natuursteen toiletten

Wilt u graag een elegante en hygiënische uitstraling in het toilet creëren? Maak dan gebruik van natuursteen vloer- en wandtegels.

Meer informatie


Natuursteen badkamers

Natuursteen badkamers

Wilt u graag een elegante en hygiënische uitstraling in het badkamer creëren? Maak dan gebruik van natuursteen vloer- en wandtegels. Om uw badkamer mooi af te werken is het aan te raden om badkamertegels te plaatsen. Badkamertegels zorgen ervoor dat vocht minder kans maakt op uw wanden, zeker wanneer u ervoor zorgt dat u de tegels en het voegwerk hebt geïmpregneerd.

Meer informatie


Keramische vloeren

Keramische vloeren

Bij De Tegelier BV vind u een ruim assortiment keramische vloertegels. Maar het kiezen van de juiste vloertegel blijft natuurlijk een kunst. Laat ons daarom helpen. Wij geven u graag advies. En samen werken we naar uw droom vloer.

Meer informatie


Keramische terrassen

Keramische terrassen

Wie graag tegels wil leggen op het terras, heeft de keus uit een groot aantal tegelsoorten en materialen. Bij ons tegelzetbedrijf in Assen schaft u onder andere tegen aantrekkelijke prijzen keramische tegels aan. Op een terras kun je natuursteen toepassen, maar ook verschillende soorten keramische tegels zijn geschikt om buiten te plaatsen. Het terras kan daarmee een verlengstuk van uw woonkamer worden, in de stijl die u wenst, passend bij woning en tuin.

Meer informatie


Natuursteen vensterbanken

Natuursteen vensterbanken

Natuursteen vensterbanken zorgen voor een duurzame afwerking van het kozijn en geven de woning of het bedrijfspand een luxe uitstraling.

Meer informatie

Bent u geinteresseerd? En wilt u graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

De Tegelier Nederland B.V.

Specialist in natuursteen

info@detegelier.nl

Telefoon: +31 (0)6 28 33 16 45