Kunst aan de Vaart de Tegeliershop

Kunst aan de Vaart groot succes!

Afgelopen weekend was het dan zover. Kunst aan de Vaart. Dit jaarlijks terugkerende evenement vierde dit jaar haar 10e editie. Voor het eerst was de Tegeliershop een halte op de kunstroute. En dat hebben we geweten. Een overweldigend aantal mensen heeft onze zaak bezocht. Zij hebben gezien wat een prachtige combinatie het aanbod in onze showroom met de mooie werken van kunstenaar Sejo Slingenberg opleverde. Het geheel leek op zichzelf al een kunstwerk.

Ingang de Tegeliershop Kunst aan de Vaart

Binnen in de Tegeliershop Kunst aan de Vaart

De zaterdag was een mooie opwarmer voor een zeer drukbezochte zondag. Dit zal ongetwijfeld met het mooie weer te maken hebben gehad. Maar wellicht een nog belangrijker reden was de aanwezigheid van een aantal zeer getalenteerde muzikanten in de zaak. Dit was een resultaat van Klassiek aan de Vaart waarbij er naast de kunst ook klassieke muziek ten gehore werd gebracht. De Tegeliershop was het podium voor het Glass strijkkwartet en Andreas Oosterkamp/Malon Maat die trompet bespeelden.

Glass strijkkwartet in de Tegeliershop

Trompettisten in de Tegeliershop

Al met al was het een groot succes waar we met de Tegeliershop en de kunstenaar Sejo Slingenberg een heel goed gevoel aan over hebben gehouden. We hopen dat dit ook geld voor alle mensen die de moeite hebben genomen om ons te bezoeken en wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar. Vanaf deze plek willen we de organisatie ook bedanken voor het realiseren van een zeer goed georganiseerde Kunst aan de Vaart. Tot volgend jaar!!

Tot volgend jaar bij Kunst aan de Vaart in de Tegeliershop

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

De Tegelier Nederland B.V.

Specialist in natuursteen

info@detegelier.nl

Telefoon: +31 (0)6 28 33 16 45