De Tegelierbus in Bataviastad

De Tegelier in Bataviastad voor TMS

De Tegelier legt een nieuwe vloer bij TMS Bataviastad

De Tegelier kreeg enige tijd geleden de opdracht om een nieuwe vloer te leggen bij TopMerk Schoenen in Bataviastad. Een opdracht die we natuurlijk graag aannemen, want we laten graag zien dat we topkwaliteit kunnen leveren als het gaat om het leggen van winkelvloeren. In winkelpanden worden vaak keramische vloeren gelegd, dit zijn vloeren die tegen een stootje kunnen en die bestand zijn tegen veel bezoekers die de hele dag in en uit lopen. Het winkelpand is natuurlijk het visitekaartje van de zaak, dus er was ons veel aan gelegen om de verwachtingen waar te maken en er iets moois van te maken. En dat is gelukt.

De Tegelier TMS Bataviastad

Een vloer is pas goed als hij goed wordt gelegd

We zijn enthousiast aan de slag gegaan om de 400 vierkante meter van een prachtige nieuwe vloer te voorzien met keramische tegels van 90×90 cm. Dit zijn flinke tegels waarmee je misschien wel snel vorderingen maakt, maar ze moeten ook precies gelegd worden en in de hoeken moet er natuurlijk flink worden gesneden in de tegels om ze mooi te laten aansluiten bij de muren. Een precies werk, waar wij in zijn gespecialiseerd. De tegels werden gelijmd met Lip Tegellijm, een topkwaliteit lijm die uitermate geschikt is voor dit soort projecten. Ook nadat de vloer straks enkele jaren ligt en intensief wordt gebruikt door klanten en personeel van TopMerk Schoenen.

Berrie in Bataviastad

De deadline werd gehaald

Omdat een winkel niet te lang kan sluiten omdat iedere dag zonder klanten inkomstenverlies oplevert, is het leggen van winkelvloeren altijd een klus die aan een strikte deadline is gebonden. De winkelier moet er van op aan kunnen dat zijn winkel op de geplande dag weer open kan. Vaak is er reclamemateriaal gedrukt met daarop de datum van heropening na de verbouwing. Dan kun je het niet maken om de deadline niet te halen. En ook daarvoor moet je bij De Tegelier zijn, we hebben onze goede naam weer kunnen waarmaken. Het werd soms nachtwerk, er werd ook in het weekend doorgewerkt, maar de deadline voor de oplevering van de nieuwe vloer werd gehaald. We zijn heel trots op wederom een tevreden klant!

Keramische tegel TMS Bataviastad

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

De Tegelier Nederland B.V.

Specialist in natuursteen

info@detegelier.nl

Telefoon: +31 (0)6 28 33 16 45