Keramische vloertegels

Keramische tegels hebben veel voordelen ten opzichte van houten en/of natuurstenen tegels. Één van deze voordelen is natuurlijk dat keramische tegels slijtvast zijn. Waar andere vloeren of terrassen slijtage of vlekken vertonen na verloop van tijd, ligt een keramische tegel er na jaren nog als nieuw bij. Zeker voor mensen die angst hebben voor krassen en/of vlekken is een keramische tegel de beste keus. Het plaatsen van keramische tegels is specialistisch werk, dit kunt het beste door een professioneel tegelzetter van De Tegelier BV laten uitvoeren.

Keramische “natuursteen look” tegels voor binnen

De Tegelier BV is in het speciaal gespecialiseerd in “natuursteen look” keramische tegels. Deze tegels worden gemaakt o.b.v echte natuursteen voorbeelden en zijn dan ook haast niet meer van echt te onderscheiden. Hiermee haalt u dus de uitstraling van een echte natuursteen in huis, maar heeft u alle voordelen van een keramische tegel.

Keramische “hout look” tegels

Ook voor mensen die een houten vloer mooi vinden, maar geen zin hebben in krassen en vlekken, of een vloer die krimpt en uitzet, is er een keramische tegel. De Tegelier BV heeft een prachtig assortiment keramische “hout look” tegels die schitterend te gebruiken zijn in alle ruimtes. Onze keramische parket is zelfs te gebruiken in de badkamer.

Keramische terrastegels

Onze “natuursteen look” keramische tegels zijn er ook voor buiten. Deze tegels hebben dezelfde prachtige “natuursteen look” als onze keramische binnen tegels, maar deze tegels zijn 2cm dik. Daarnaast zijn deze tegels “anti-slip”. Hierdoor zijn deze keramische terrastegels heerlijk in het gebruik.

De Tegelier Nederland B.V.

Specialist in natuursteen

info@detegelier.nl

Telefoon: +31 (0)6 28 33 16 45