Over ons

De Tegelier Nederland B.V. biedt u een totaalpakket op het gebied van tegelzetten. Wij zijn gespecialiseerd in het betegelen van vloeren met natuursteen- en keramische tegels en het betegelen van muren. Maar we doen meer. Heeft u een renovatieklus dan kunnen wij u een totaalpakket leveren met hulp van de partners waar De Tegelier Nederland B.V. mee samenwerkt.

De Tegelier komt overal

Wij zijn gevestigd in Assen, maar wij werken in de gehele regio. U kunt ons inschakelen voor al uw tegelwerkzaamheden in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. De afstand is voor ons geen enkel probleem en wij doen in alle gevallen een scherp aanbod voor het uitvoeren van uw opdracht.

Grote projecten

Wij zijn uw partner bij grote bouwprojecten. Wij betegelen o.a. badkamers en toiletten van nieuwbouw woningen en wij verzorgen het tegelwerk voor de nieuwbouw van bedrijven, scholen en verenigingen. Ook bij deze grote projecten kunnen wij als de klant dat wenst de vloer- en wandtegels leveren en werken wij samen met onze partners om een totaalpakket aan te bieden.

Het totaalpakket

Wilt u uw badkamer laten renoveren, neem dan contact met ons op en wij regelen alles voor u. De oude badkamer wordt gesloopt en afgevoerd en vervolgens installeren wij vakkundig uw nieuwe badkamer. Wij werken daarvoor samen met tegelzetters, elektriciens, loodgieters en stukadoors zodat de gehele verbouwing in één keer goed wordt aangepakt.

De Tegelier – uw betrouwbare partner

Wij zijn graag uw betrouwbare partner voor al uw projecten, of het nu om particulier of zakelijk werk gaat. Wij zijn betrokken, komen altijd onze afspraken na en leveren goed en vakkundig werk. In de loop der jaren heeft ons bedrijf zich daardoor ontwikkeld tot een betrouwbare onderneming met een vast netwerk van zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij staan voor u klaar om vol enthousiasme en betrokkenheid aan de slag te gaan om uw verbouwing of nieuwbouwproject succesvol uit te voeren.

De Tegelier Nederland B.V. is uw partner voor kwaliteitstegelwerken tegen een scherpe, marktconforme prijs.

De Tegelier Nederland B.V.

Specialist in natuursteen

info@detegelier.nl

Telefoon: +31 (0)6 28 33 16 45