Elektriciens

Een elektricien is eigenlijk gespecialiseerd in alles wat met elektriciteit en elektrische installatie in het huis te maken heeft. Hier kunt u aan een groepenkast, verlicht en elke elektrisch apparaat denken wat u in huis heeft staan. Van wasmachine tot uw koelkast, Een elektricien kan uw groepenkast vervangen of uitbreiden met extra groepen. Een elektricien kan daarnaast lichtpunten verplaatsen, stopcontacten toevoegen, verplaatsen en verwijderen.

Onderhoud van de elektrische installatie

Wanneer uw elektrische installatie werkt naar behoren, wilt u dat natuurlijk ook zo houden. Daarom is onderhoud zo belangrijk. Een elektricien kan onderhoud uitvoeren aan al uw elektrische installaties, groepenkasten of inspecties uitvoeren of al uw elektrische installaties goed functioneren. Elektriciens geven dan ook vaak onderhoudscontracten uit die u met een elektricien kunt afsluiten.

De storingsdienst

We leven nu eigenlijk in een wereld waar niet zonder elektriciteit kunnen leven. Vrijwel alles is aangesloten op het elektriciteit. Wanneer u last heeft van een storing of een kortsluiting in uw elektrische installatie, dan kunt u bij uw elektricien terecht bij een storingsdienst. Vaak kunt u de elektricien dag en nacht bereiken om een oplossing te vinden voor uw probleem.

Elektriciteit aanleggen

Indien u bijvoorbeeld een nieuw huis gekocht heeft, dan heeft u waarschijnlijk nog geen elektriciteitsnetwerk liggen. Een elektricien kan u daar dan bij helpen. Het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk is nu eenmaal gevaarlijk werk wat zeer correct uitgevoerd moet worden. Het is hoe dan ook zeer verstandig om dit door een elektricien te laten doen.
De Tegelier heeft verscheidene elektriciens in zijn uitgebreid netwerk.

De Tegelier Nederland B.V.

Specialist in natuursteen

info@detegelier.nl

Telefoon: +31 (0)6 28 33 16 45