Loodgieters

Een loodgieter is een gespecialiseerd vakman die zich richt op aanleg, onderhoud en reparatie van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering. Ook moet een loodgieter steeds meer van computers afweten, aangezien cv-ketels, een belangrijk werkterrein van de loodgieter, steeds meer gebruikmaken van deze moderne technologie. De Tegelier heeft verscheidene loodgieters in zijn uitgebreid netwerk.

Breed vakgebied

Omdat een loodgieter zo’n breed vakgebied heeft en u met zo veel zaken in huis kan helpen, zijn loodgieters eigenlijk onmisbaar bij de bouw en het onderhoud van huizen. Een loodgieter kan u namelijk helpen met het aanleggen, onderhouden en repareren van waterleidingen, verwarmingsinstallaties, sanitair en riolering. Ook kan u een loodgieter bellen als u een cv-ketel moet installeren maar niet weet hoe dit moet, of als uw cv-ketel kapot is.

Lekkage

De meeste mensen zullen te maken hebben met een loodgieter bij een lekkage. Helaas is dit geen prettige manier om met een loodgieter in contact te komen, maar loodgieters zijn nu eenmaal gespecialiseerd in het verhelpen van deze lekkage. Heeft u een lekkend dak, een lekkende cv-ketel of een wastafel of douche die maar blijft lekken? Dan kunt u contact opnemen met een loodgieter, die deze lekkage vaak al vrij snel kan verhelpen. Ook zullen veel mensen die hun huis aan het (ver)bouwen zijn in aanraking komen met een loodgieter, omdat deze een grote rol speelt bij het aanleggen van sanitaire voorzieningen, waterleidingen, de verwarmingsinstallatie in uw huis en de riolering van uw huis.

Duizenpoot

Kortom, een loodgieter heeft een vrij breed vakgebied en is eigenlijk een duizendpoot. U kunt contact opnemen met een loodgieter bij de aanleg van bijvoorbeeld sanitair en waterleidingen, maar ook bij het onderhoud van zaken als riolering en de verwarming. Ook in het geval van een lekkage kan u contact opnemen met een loodgieter, want loodgieters zijn gespecialiseerd in het snel opsporen van de bron van deze lekkage om deze vervolgens zo snel mogelijk te repareren.

De Tegelier Nederland B.V.

Specialist in natuursteen

info@detegelier.nl

Telefoon: +31 (0)6 28 33 16 45